اندازه گیری ریسک کشت محصولات زراعی در استان سمنان pdf

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 اندازه گیری ریسک کشت محصولات زراعی در استان سمنان pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری ریسک کشت محصولات زراعی در استان سمنان pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي اندازه گیری ریسک کشت محصولات زراعی در استان سمنان pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری ریسک کشت محصولات زراعی در استان سمنان pdf :

سال انتشار : 1394

نام کنفرانس یا همایش : کنفرانس بين المللي پژوهش هاي نوين در علوم کشاورزي و محيط زيست

تعداد صفحات : 13

چکیده مقاله:

درپژوهش حاضر به کمک مدلهای برنامه ریزی تصادفی که قادر به دخالت دادن شرایط ریسک و نبود قطعیت در جوابهای نهایی مسئله است . مناسبترین الگوی بهینه کشت محصولات زراعی شامل گندم، جو، ذرت، چغندرقند، سیب زمینی و آفتابگردان در استان سمنان با استفاده از داده های دوره زمانی 1385 تا 1390 تعیین و در نهایت جوابهای به دست آمده از این تکنیکها مقایسه شده است. تکنیکهای مورد استفاده در این پژوهش برنامه ریزی خطی، برنامه ریزی غیرخطی و برنامه ریزی موتاد هستند. . نتایج حاکی ازآن است که ذرت آبی، چغندر قند و سیب زمینی پر ریسک ترین محصولات کشاورزی استان و آفتابگردان آبی، آفتابگردان دیم، جو آبی و جو دیم کم ریسک ترین محصولات و گندم آبی و گندم دیم نسبت به ریسک واکنشی نشان نمی دهند به بیان دیگر باید گفت که این محصول، محصولی با درجه ریسک پذیری خنثی می باشند. نرم افزار مورد استفاده دراین پایان نامهwin Q SB می باشد.

دریافت این فایل

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید